اکثر مردم تصور مي کنند مرغ سالم است ، اما تغذيه مرغ بستگي به نحوه تهيه مرغ و بخشي از پرنده اي که مي خوريد بستگي دارد.
در اينجا حقايق تغذيه اي را براي قسمت هاي مختلف مرغ به علاوه اطلاعاتي در مورد مزاياي سلامتي و اشکالات آن پيدا خواهيد کرد ، بنابراين مي توانيد ياد بگيريد که چگونه غذاهاي سالم آن را در رژيم غذايي خود بگنجانيد.
کالري مرغ در قسمت هاي مختلف
حقايق تغذيه ساق مرغ
خدمت به اندازه يک پا ، استخوان برداشته شده (114 گرم)
به ازاي هر?? ارزش روزانه *
کالري 264
کالري از چربي 138
کل چربي 15.3 گرم 24?
چربي اشباع شده 4.2 گرم 21?
3.4 گرم چربي اشباع نشده
6 گرم چربي اشباع نشده
کلسترول 105 ميلي گرم 35?
سديم 99mg 4?
پتاسيم 256.5mg 7?
کربوهيدرات 0 گرم 0?
فيبر غذايي 0g 0?
قند 0 گرم
پروتئين 29.6 گرم
ويتامين A 3? · ويتامين C 0?
کلسيم 1? · آهن 8?
* بر اساس يک رژيم غذايي 2000 کالري
مرغ Rotisserie براي بسياري از خريداران مشغول يک راه حل مناسب براي وعده هاي غذايي است. اما آيا تا به حال کالري مرغ rotisserie را بررسي کرده ايد؟ ممکن است اين تعداد از آنچه انتظار داريد بالاتر باشد. يک وعده تنها 160 کالري را تأمين مي کند ، و اين در صورتي است که فقط سه وعده مي خوريد. بسياري از افراد کمک بسيار بيشتري مي خورند.
علاوه بر اين ، بسته به مواد تشکيل دهنده مورد استفاده در طول آماده سازي ، ممکن است بيشتر از مقدار مورد نياز خود چربي و سديم مصرف کنيد. کره اغلب در تهيه مرغ مورد استفاده قرار مي گيرد و معمولاً نمک براي طعم دادن به آن اضافه مي شود. اين اضافات باعث افزايش چربي و کالري پرنده مي شوند.
پوست مرغ منبع ديگري از چربي و کالري است. طبق گفته USDA ، هر اونس پوست مرغ کباب شده (بدون گوشت) 128 کالري و 11 گرم چربي تأمين مي کند. اگر مي خواهيد کالري موجود در مرغ rotisserie را کاهش دهيد ، قبل از غذا به راحتي پوست کره و نمک آن را پوست بگيريد.
حقايق تغذيه اي براي قسمت هاي مختلف مرغ
اگر قسمتهاي مختلف مرغ را بخوريد چه مي کنيد؟ آيا هنگام خوردن قسمت هاي مختلف پرنده ، تغذيه تغيير مي کند؟
بله ، سينه مرغ معمولاً سالم ترين انتخاب است. در اينجا چگونگي مقايسه ساير کالري کالري مرغ براساس داده هاي USDA آورده شده است.
يک مرغ مرغ پخته متوسط ??، بدون پوست ، 90 کالري ، 13 گرم پروتئين ، 0 گرم کربوهيدرات ، 4 گرم چربي ، 1 گرم چربي اشباع ، 2 گرم چربي اشباع نشده ، 1 گرم چربي غير اشباع و 233 ميلي گرم سديم فراهم مي کند. .
يک ران مرغ پخته متوسط ??با پوست 140 کالري ، 14 گرم پروتئين ، 0 گرم کربوهيدرات ، 9 گرم چربي ، 3 گرم چربي اشباع ، 4 گرم چربي اشباع نشده ، 2 گرم چربي غير اشباع و 275 ميلي گرم سديم فراهم مي کند. .
يک درام مرغ مرغ پخته متوسط ??و بدون پوست 66 کالري ، 11 گرم پروتئين ، 0 گرم کربوهيدرات ، 2 گرم چربي ، 1 گرم چربي اشباع ، 1 گرم چربي اشباع نشده ، 1 گرم چربي غير اشباع و 206 ميلي گرم سديم فراهم مي کند. .
يک درام مرغ مرغ پخته متوسط ??با پوست 97 کالري ، 12 گرم پروتئين ، 0 گرم کربوهيدرات ، 5 گرم چربي ، 1 گرم چربي اشباع ، 2 گرم چربي اشباع نشده ، 1 گرم چربي غير اشباع و 241 ميلي گرم سديم فراهم مي کند. .
يک بال مرغ پخته متوسط ??و بدون پوست 42 کالري ، 6 گرم پروتئين ، 0 گرم کربوهيدرات ، 2 گرم چربي ، 0 گرم چربي اشباع ، 1 گرم چربي اشباع نشده ، 0 گرم چربي غير اشباع و 87 ميلي گرم سديم فراهم مي کند. .
يک بال مرغ پخته متوسط ??با پوست 86 کالري ، 8 گرم پروتئين ، 0 گرم کربوهيدرات ، 6 گرم چربي ، 2 گرم چربي اشباع ، 3 گرم چربي اشباع نشده ، 1 گرم چربي غير اشباع و 143 ميلي گرم سديم فراهم مي کند. .
به خاطر داشته باشيد که بال مرغ اغلب به سبک بوفالو يا با طعم دهنده هاي ديگر تهيه مي شود که مي توانند کالري ، چربي و سديم اضافه کنند.
درباره این سایت